0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paaseitjes mix klein (1 kg)

8,95

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paaseitjes en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want dat geeft de gelegenheid om ongegeneerd van chocolade te genieten tijdens de paasdagen. Met 1 kilo mogen de paasdagen lekker lang duren! Wat is er dan ook leuker dan een paaspakket vol chocolade paaseitjes te ontvangen? Wie verrast u met Pasen?

Lekkere paaseitjes met logo op geschenkdoos. Deze heerlijke romige paaseitjes worden luchtdicht en zorgvuldig verpakt in een luxe geschenkdoos. Daarmee is dit dus een cadeau bij uitstek om als relatiegeschenk te versturen. U kunt de geschenkdoos personaliseren met uw bedrijfslogo of voorzien van een leuke paasboodschap. U kunt er ook voor kiezen om de chocolade paaseitjes direct bij u op kantoor, op de sportvereniging of op de afdeling te laten leveren en al uw werknemers te trakteren op dit paaslekkers!

Wilt u paaseitjes verzenden naar meerdere adressen in Nederland? We regelen graag de verzending voor u. Bestel uw chocolade paaseitjes mix bij deBakkerij. Deze luxe geschenkdoos met chocolade paaseitjes mix groot van 1 kilo maakt de feestdagen compleet! U bestelt ze makkelijk en snel online bij deBakkerij. Laat ons weten hoeveel geschenkdozen u wilt bestellen, welk logo of welke boodschap u hieraan toe wilt voegen en of wij voor u mogen verzenden. De rest gaat vanzelf! Heeft u minder paaseitjes nodig? Bij deBakkerij vindt u ook geschenkdozen met chocolade paaseitjes mix van 1 kilo.

Met een druk op de knop vraagt u een offerte aan. Wilt u liever eerst persoonlijk met ons spreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op, we helpen u graag bij het bestellen van uw chocolade paaseitjes mix van 1 kilo!

Dit product bevat:
  • Chocolade paaseitjes mix klein (1 kg)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.