Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paaseitjes mix klein (1 kg)

9,45 excl. BTW 10,30 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paaseitjes en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want dat geeft de gelegenheid om ongegeneerd van chocolade te genieten tijdens de paasdagen. Met 1 kilo mogen de paasdagen lekker lang duren! Wat is er dan ook leuker dan een paaspakket vol chocolade paaseitjes te ontvangen? Wie verras je met Pasen?

Lekkere paaseitjes met logo op geschenkdoos. Deze heerlijke romige paaseitjes worden luchtdicht en zorgvuldig verpakt in een kleine rode omdoos. Daarmee is het ook geschikt om als relatiegeschenk te versturen. Je kunt de doos personaliseren met het bedrijfslogo en tekst op een paasetiket of paaskaartje. Je kunt er ook voor kiezen om de chocolade paaseitjes direct bij je op kantoor, op de sportvereniging of op de afdeling te laten leveren en alle werknemers te trakteren op dit paaslekkers!

Wil je paaseitjes verzenden naar meerdere adressen in Nederland? We regelen graag de verzending voor je. Bestel de chocolade paaseitjes mix bij deBakkerij. Deze doos met chocolade paaseitjes mix groot van 1 kilo maakt de feestdagen compleet! Je bestelt ze makkelijk en snel online bij deBakkerij. Laat ons weten hoeveel kilo paas eitjes je wilt bestellen, welk logo of welke boodschap je hieraan toe wilt voegen en of wij voor je mogen verzenden. De rest gaat vanzelf!

Interesse in grotere aantallen? Of verzending naar verschillende adressen? Met een druk op de knop vraag je een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst persoonlijk met ons spreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op, we helpen je graag bij het bestellen van de chocolade paaseitjes mix van 1 kilo!

Dit product bevat:
  • Chocolade paaseitjes mix klein (1 kg)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.