Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Deal!
Loading...

Brievenbuspakket met chocolade munten, kruidnoten en schoenletter

4,45 excl. BTW 4,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een Sinterklaas brievenbuspakket is een verrassend cadeau om per post te versturen. Een leuk pakket gevuld met kruidnoten van DeBakkerij, verpakt in leuk zakje van 50 gram, chocolade munten van 30 gram, en een schoenletter van 40 gram. Kunt u zich de blijde gezichten van de ontvangers al voorstellen?

Dit brievenbuspakket verstuurt u als anonieme Sinterklaas. Maar de ontvangers mogen toch wel weten dat u de gulle gever bent? Daarom is het leuk om de afzender te verwerken in een Sinterklaasgedicht en uw Sinterklaasgeschenk op die manier te personaliseren. Of verwijs naar een bedrijfsthema, een leuke gebeurtenis op kantoor of een persoonlijke herinnering. Daarmee wordt uw brievenbuspakket nog leuker om te ontvangen!

De producten worden vers uit de bakkerij geleverd en zijn dus gegarandeerd vers bij ontvangst. U kunt dit brievenbuspakket in een mooi doosje met Sinterklaas opdruk makkelijk naar meerdere adressen versturen. Omdat de doosjes door de brievenbus passen, betaalt u minder portokosten dan wanneer u kiest voor een verzending met een grotere omvang. Bestel vandaag nog uw Sinterklaas brievenbuspakket met muntjes, chocolade en kruidnoten!

Dit product bevat:
 • Bakey kruidnoten uitdeelzakje. 50 gram
 • Chocolade munten, 30 gram
 • Schoenletter "S/P", 40 gram
 • Sinterklaas brievenbusdoosje
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.