Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Brievenbuspakket chocolade munten

6,95 excl. BTW 7,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Dit brievenbuspakket met 330 gram met chocolade munten, circa 100 munten is een geweldige traktatie voor jong en oud. De chocolade munten zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade en hebben een heerlijke smaak die je doet denken aan de feestelijke periode. De chocolade munten hebben een feestelijk ontwerp en zijn perfect om uit te delen als cadeautje. De chocolade munten zijn van hoge kwaliteit en hebben een rijke en romige smaak die lang blijft hangen.

Een brievenbuspakket is een heel geschikt cadeau als je op afstand meerdere mensen wilt verrassen. Ideaal als relatiegeschenk voor werknemers, relaties of klanten. Ook leuk om te personaliseren met een Sinterklaas logo op een sinterklaas etiket of kaartje van 300 tekens, of een leuk Sinterklaasgedicht. Even wat minder inspiratie? Dan kies je voor een persoonlijk Sinterklaas etiket om je Sinterklaascadeau te personaliseren.

Wil je graag met ons van gedachten wisselen voordat je je brievenbuspakketten bestelt? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op om je bestelling met ons door te spreken, wij denken graag met je mee!

Dit product bevat:
  • Chocolade munten, 330 gram
  • Brievenbusdoosje
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.