Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Brievenbusdoosje met stroopwafels

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 3,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Een brievenbuspakket met 9 heerlijke stroopwafels is een compact cadeau dat gemakkelijk te versturen is via de post. De stroopwafels zijn een typisch Nederlandse lekkernij en worden geleverd in een stevige verpakking om de kwaliteit te behouden tijdens het verzenden. Het pakket past door de brievenbus, wat betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het te ontvangen. Dit maakt het een perfect cadeau om iemand te verrassen of als traktatie voor jezelf!

De stroopwafels hebben een afmeting van 8,5 cm diagonaal.

Het brievenbusdoosje met stroopwafels is gemakkelijk en met lage portokosten te versturen via de brievenbus. Stuur dit heerlijke geschenk al bedankje, cadeautje of zomaar! De stroopwafels maar meerdere adressen sturen? Wij verzorgen graag de verzending voor je! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op voor de verzendkosten en mogelijkheden.

De stroopwafels voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd!
Let op! In de meeste gevallen zullen de brievenbusdoosjes de volgende dag, na de gewenste verzenddatum bezorgd worden. Het kan toch wel voorkomen dat een brievenbusdoosje bij PostNL tot 5 werkdagen onderweg is. Houd hier rekening mee met bestellen, bestel op tijd en vul een ruime gewenste verzenddatum in.

Dit product bevat:
  • Brievenbusdoosje met stroopwafels, 9 stuks
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.