0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Bakey paaseitjesmix uitdeelzakje (100 gram)

1,75

Helaas! Uitverkocht.

Vrolijke uitdeelzakjes met paaseitjes, lekker om rondom de paasdagen mee op kantoor, de afdeling of op de sportvereniging te trakteren. Ook leuk om neer te leggen bij de receptie.In deze traktatie uitdeelzakjes zit een heerlijke mix van pure chocolade, melkchocolade of romige witte chocolade. De paaseitjes zijn gemaakt van de beste ingrediënten. Er is dus geen twijfel mogelijk: deze traktatie valt bij iedereen in de smaak! U kunt de uitdeelzakjes persoonlijk uitdelen, maar ook versturen als relatiegeschenkjes. Als u ze tegen een kleine meerprijs verstuurt in een vrolijk brievenbusdoosje met frisse kleurtjes, fleurt de brievenbus bovendien helemaal op!

Deze handige uitdeelzakjes met paaseitjes bestelt u met slechts één muisklik makkelijk en snel online regelen bij deBakkerij. Het enige wat u door hoeft te geven, is hoeveel uitdeelzakjes u wilt bestellen en waar u de zakjes naartoe wilt sturen. U ontvangt dan binnen 1 werkdag een prijsvoorstel van ons. Indien gewenst, verzorgen wij graag de verzending voor u. Neem in dat geval contact met ons op om de details door te spreken.

Heeft u vragen over uw bestelling? Of spreekt u uw bestelling graag eerst nog even door met een van onze medewerkers? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het bestellen van de uitdeelzakjes met paaseitjes.

Dit product bevat:
  • Bakey paaseitjesmix uitdeelzakje (100 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.