Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Weckpot middel met oud Hollandse pepernoten (220 gram)

6,95 excl. BTW 7,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

De middel weckpot met Oud Hollandse pepernoten is een schattige en smakelijke traktatie om van te genieten tijdens de Sinterklaasperiode. Deze weckpot is gemaakt van glas en heeft een luchtdichte afsluiting, waardoor de oud Hollandse pepernoten goed vers blijven.

De oud Hollandse pepernoten zijn langwerpig, rond en met een taai achtige structuur en anijssmaak.

Oud Hollandse pepernoten, zijn een heerlijke traditionele lekkernij die populair is in Nederland, vooral tijdens de Sinterklaasperiode. Deze pepernoten hebben een karakteristieke smaak en textuur die ze geliefd maken bij jong en oud. De weckpot is leuk om neer te zetten bij de receptie, in de kantine, op de afdeling of gewoon bij de relaties, klanten of medewerkers thuis op tafel.

Je kunt deze weckpot naar jouw eigen wensen personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van het bedrijf en/of een pakkende tekst op een leuk Sinterklaas etiket.

Let op: dit is een middel variant van de weckpot oud Hollandse pepernoten. Wilt u groots uitpakken? Kijk dan ook eens naar de 1.5 liter (550grams) weckpotten van DeBakkerij. Neem voorafgaand aan een grote bestelling even contact met ons op, dan maken wij een passend prijsvoorstel voor je.

Let op:
- Sinterklaas kaartje en brief worden los mee verpakt
- Etiket wordt op de deksel geplakt

Dit product bevat:
  • Oud Hollandse pepernoten, 220 gram
  • Weckpot middel
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.