Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Weckpot klein met oud Hollandse pepernoten (150 gram)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

De kleine weckpot met oud-Hollandse pepernoten is een schattige en smakelijke traktatie om van te genieten tijdens de Sinterklaasperiode. Deze weckpot is gemaakt van glas en heeft een luchtdichte afsluiting, waardoor de oud Hollandse pepernoten goed vers blijven.

De oud Hollandse pepernoten zijn langwerpig, rond en met een taai achtige structuur en anijssmaak.

Oud Hollandse pepernoten, zijn een heerlijke traditionele lekkernij die populair is in Nederland, vooral tijdens de Sinterklaasperiode. Deze pepernoten hebben een karakteristieke smaak en textuur die ze geliefd maken bij jong en oud. De potten zijn leuk om neer te zetten bij de receptie, in de kantine of op kantoor. Maar ook gewoon leuk om uit te delen aan relaties, klanten of medewerkers voor thuis op de tafel.

Je kunt deze weckpot naar eigen wensen personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van het bedrijf en/of een pakkende tekst op een leuk Sinterklaas etiket.

Let op: dit is een kleine variant van de weckpot met oud Hollandse pepernoten. Wilt u groots uitpakken? Kijk dan ook eens naar de 1.5 liter (550grams) weckpotten van DeBakkerij. Neem voorafgaand aan een grote bestelling even contact met ons op, dan maken wij een passend prijsvoorstel voor je.

Let op:
- Sinterklaas kaartje en brief worden los mee verpakt
- Etiket wordt op de deksel geplakt

Dit product bevat:
  • Oud Hollandse pepernoten, 150 gram
  • Weckpot klein
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.