Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Weckpot groot met chocolade munten (1000 gram)

22,95 excl. BTW 25,02 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 22,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Voeg een vleugje zoetigheid en nostalgie toe aan je dag met onze heerlijke Weckpot groot gevuld met chocolade munten. Deze charmante weckpot is gevuld met heerlijke chocolade munten die je zintuigen zullen betoveren en je laten genieten van een onweerstaanbaar moment van zoete verwennerij.

Kenmerken van de Weckpot middel chocolade munten:

1. Chocolade Munten: elke weckpot zit boordevol chocolade munten die zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade. Deze heerlijke traktaties zijn met liefde en vakmanschap vervaardigd, waardoor ze een echte traktatie zijn voor jong en oud. De chocolade munten hebben een klassieke ronde vorm en zijn versierd met een leuke, gedetailleerde opdruk die doet denken aan echte munten. Het genot begint al bij de aanblik van deze schattige chocolademunten.
2. Hersluitbare weckpot: Onze weckpot is niet alleen gevuld met heerlijke chocolade munten, maar is ook hersluitbaar. Hierdoor kun je de chocolade munten gemakkelijk bewaren en ze langdurig vers en smakelijk houden. De weckpot zelf heeft een nostalgische uitstraling, wat het geheel een extra vleugje charme geeft. De weckpot is te voorzien van etiket met eigen logo en/of tekst.
3. Sfeervolle Decoratie: Deze weckpot met chocolade munten is niet alleen een lekkere traktatie, maar ook een sfeervolle decoratie. Plaats hem op een mooi plekje in huis, op kantoor of op de feesttafel, en hij zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Geniet van de heerlijke smaak en het plezier dat onze weckpot groot chocolade munten biedt. Trakteer jezelf, werknemers of relaties met dit heerlijke cadeau. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van chocolade!

Wil je graag met ons van gedachten wisselen voordat je de weckpot groot chocolade munten bestelt? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op om je bestelling met ons door te spreken, wij denken graag met je mee!

Er zitten circa 300 chocolade munten in de weckpot.

Dit product bevat:
  • Chocolade munten, 1000 gram
  • Weckpot groot
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.