Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Vrolijke paasmok gevuld met paaseitjes

6,45 excl. BTW 7,03 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vrolijke paasmok gevuld met paaseitjes in verschillende kleuren.

De mok is gevuld met 250 gram paaseitjes. De paaseitjes zijn een mix van verschillende smaken. Melk, puur en wit. De mok zelf heeft een gewicht van 300 gram.

Heerlijk, zo’n mooie paasmok gevuld met chocolade paaseitjes! De chocolade is gemaakt van de beste en romigste ingrediënten. Uiteraard worden weckpotten zorgvuldig verpakt en verstuurd. Personaliseer deze paasmok met het bedrijfslogo en een stukje tekst op een kaartje of brief. Beide opties worden los toegevoegd en zijn niet bevestigd aan het product. Bestel deze leuke mok en je hebt een echte blikvanger om cadeau te geven aan relaties, klanten of werknemers. Of wat dacht je ervan om de paasmok neer te zetten bij de receptie, op de afdeling of op de sportvereniging? Te versturen als bedankje? Met deze mok maak je mensen blij!

Wie maak je blij tijdens Pasen? Zorg ervoor dat je relaties, klanten of collega’s hun paasmok met paaseitjes op tijd ontvangen. Bestel de mok gemakkelijk via de website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef aan ons door hoeveel mokken je wilt bestellen en of je paaskaart of paasbrief wilt toevoegen. Vraag dan een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een aantrekkelijk prijsvoorstel, inclusief verzendkosten naar de adressen die je bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt.

Wil je de paasmokken versturen naar meerdere adressen? Wij verzorgen graag de verzending voor je. Heb je vragen over de paasmokken of wil je de bestelling bespreken met een medewerker van deBakkerij? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je makkelijk en snel de paasmok met paaseitjes kunt bestellen!

Dit product bevat:
  • Paasmok met paaseitjes, 250 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.