Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!

Verzendinformatie

Bij DeBakkerij.com willen we ervoor zorgen dat je bestelling snel en veilig bij je aankomt. Hier vind je informatie over onze verzendkosten en levertijden.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het aantal dozen dat nodig is om je bestelde producten te verzenden. De verzendkosten per doos voor een standaard pakket bedragen €6,95. Voor brievenbuspakketten zijn de verzendkosten €3,95 voor verschillende huisadressen. Kwetsbare producten en volume pakketten worden verzonden per pallet. De verzendkosten hiervoor bedragen €57,50. Uiteraard stellen wij je nooit voor verrassingen en worden alle kosten overzichtelijk meegenomen in de offerte.

Bezorging op meerdere adressen

De verzendkosten voor bezorging op meerdere adressen en/of buiten Nederland worden op aanvraag berekend en verwerkt in een offerte. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kunnen wij op basis van jouw wensen een offerte opstellen.

Levertijd en bestellingen

Onze levertijd varieert afhankelijk van het product en de bestelhoeveelheid. Seizoensproducten zijn beschikbaar vanaf een specifieke datum op onze website. De gemiddelde levertijd is ongeveer 3 werkdagen zodra seizoensproducten beschikbaar en op voorraad zijn. Houd er rekening mee dat er tijdens piekperiodes vertraging kan optreden bij de vervoerder. Bovendien kan een brievenbuspakketje tot maximaal 5 dagen onderweg zijn. Bestel tijdig om teleurstellingen te voorkomen, aangezien seizoensproducten snel uitverkocht kunnen raken. Je kunt later nog wijzigingen aanbrengen aan je bestelling. Neem contact met ons op voor meer informatie over de levertijd.

Vragen?

Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

Adressenlijst aanleveren?

Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.