Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Vensterdoosje met strooigoed

2,95 excl. BTW 3,22 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Zo’n heerlijk avondje mag wel beginnen met een vensterdoosje met strooigoed van het eigen merk van Bakey! Een lekkere combinatie van knapperige kruidnootjes en divers snoepgoed. Van tumtummetjes in allerlei smaken tot kleine chocolade flikken met spikkels, het zit er allemaal in.
Laat die grijpgrage handen maar graaien dus!

Het strooigoed is verpakt per 200 gram in een mooi luxe vensterdoosje.

Je kunt het doosje met strooigoed personaliseren met persoonlijk etiket met eigen logo en/of tekst. Leuk om uit te delen aan klanten, relaties of medewerkers.

Wil je meerdere doosjes met strooigoed in vensterdoosje bestellen en versturen? Dat is zeker mogelijk! Je kunt dit mooie vensterdoosje namelijk als brievenbusgeschenk versturen, hierin kan zelfs een eigen ontworpen etiket, kaart of brief. Het vensterdoosje zal dan worden verpakt in een leuk Sinterklaas brievenbusdoosje. Wij regelen de verzending naar meerdere adressen en ontzorgen je graag. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten!

Heb je nog meer vragen over dit geschenk? Of wil je graag van gedachten wisselen met ons? Neem dan contact op met ons op. Wij denken graag met je mee!

Dit product bevat:
  • Vensterdoosje met strooigoed, 200 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.