Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Vensterdoosje met chocolade munten (250 gram)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 5,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Luxe vensterdoosje gevuld met de lekkerste chocolade munten.

De chocolademunten zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade en hebben een heerlijke smaak die je doet denken aan de feestelijke periode. De chocolade munten hebben een feestelijk ontwerp en zijn perfect om uit te delen als cadeautje. De chocolademunten zijn van hoge kwaliteit en hebben een rijke en romige smaak die lang blijft hangen. Samen met het mooi vensterdoosje en leuk geschenk om uit te delen aan collega's, klanten of relaties.

Wil je meerdere letters bestellen en versturen? Dat is zeker mogelijk! Je kunt deze chocoladeletter namelijk als brievenbusgeschenk versturen, hierin kan zelfs een persoonlijke kaart of brief. Wij regelen de verzending naar meerdere adressen en ontzorgen je graag. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan! Heb je nog meer vragen over deze chocoladeletter? Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je graag!

Wil je graag met ons van gedachten wisselen voordat je jouw vensterdoosje met chocolade munten bestelt? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op om jouw bestelling met ons door te spreken, wij denken graag met je mee!

Het vensterdoosje is gevuld met circa 75 munten.

Dit product bevat:
  • Vensterdoosje zwart/goud
  • Chocolade munten, 250 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.