0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tony’s Chocolonely melk paaseitjes brievenbusgeschenk

5,95

Helaas! Uitverkocht.

Kwalitatieve en duurzame paaseitjes
Tony’s Chocolonely staat voor kwaliteit en duurzaamheid. En is dat niet precies wat u zoekt in een relatiegeschenk? Een cadeau van goede kwaliteit dat symbool staat voor een duurzame relatie met klanten, relaties en werknemers? Met dit brievenbusgeschenk maakt je een goede keuze!

Een persoonlijk relatiegeschenk
Verstuur dit relatiegeschenk met een leuke paasboodschap of een bedrijfslogo, dan maak je op een leuke en speelse manier ook nog reclame. Met zoveel lekkers in één verpakking zullen je relaties en klanten de bedrijfsnaam niet snel vergeten. Met de frisse tinten van het voorjaar en de vrolijke paashaas op de voorkant van dit ontbijtdoosje fleurt de brievenbus ook nog eens helemaal op! Pasen is niet compleet zonder dit unieke geschenk!

Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen! Wie wens je een vrolijk Pasen toe met dit leuke cadeau?

Bestel nu het brievenbusgeschenk bij deBakkerij
Bestel je brievenbusgeschenk met Tony’s Chocolonely paaseitjes vandaag nog en heb geen omkijken meer naar je bestelling. Bestellen bij deBakkerij doe je nu heel eenvoudig via de website. Je kiest het juiste brievenbusgeschenk, laat ons het gewenste aantal weten en geeft aan ons door met welke boodschap of afbeelding je de bestelling wilt personaliseren. Daarna gaan wij voor je aan de slag en zorgen ervoor dat uw relaties hun brievenbusgeschenken op tijd ontvangen.

Wil je de bestelling graag met een van de medewerkers van deBakkerij doorspreken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het bestellen van een brievenbusgeschenk met Tony’s Chocolonely paaseitjes.

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • Tony's Chocolonely Paaseitjes melk,180 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.