Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tasje met kruidnootjes, schoenletter en munten

3,25 excl. BTW 3,54 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor klanten, relaties of medewerkers tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is dit Sint geschenktasje met Bakey kruidnootjes uitdeelzakje (50 gram), een melk chocolade schoenletter (40 gram) en een zakje chocolade munten (30 gram) de perfecte keuze.

Het geschenktasje bevat een uitdeelzakje van 50 gram heerlijke Bakey kruidnootjes, traditioneel gekruid en knapperig van smaak. Daarnaast zit er ook een smakelijke melk chocolade schoenletter, en zakje chocolade munten in het tasje. Deze schoenletter en munten zijn gemaakt van hoogwaardige melkchocolade en heeft de vorm van de letter S/P, passend bij Sinterklaas.

Het Sint geschenktasje is aantrekkelijk vormgegeven en straalt de gezellige sfeer van Sinterklaas uit. Het is een ideaal presentje om uit te delen tijdens bedrijfsbijeenkomsten, klantbezoeken of als blijk van waardering aan uw medewerkers. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Met dit geschenk laat u uw klanten, relaties of medewerkers genieten van de heerlijke smaken van Sinterklaas, inclusief de traditionele Bakey kruidnootjes, een smakelijke melk chocolade schoenletter en chocolade munten. Het is een attent gebaar dat uw waardering en zorg voor hun welzijn laat zien.

Bestel vandaag nog ons Sint geschenktasje met Bakey kruidnootjes, melk chocolade schoenletter en chocolade munten en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas klein
 • Bakey kruidnootjes, 50 gram
 • Schoenletter. 40 gram
 • Chocolade munten, 30 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.