Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tasje met kruidnootjes proefpakket

4,50 excl. BTW 4,91 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ben je op zoek naar een veelzijdig en smakelijk geschenk voor klanten, relaties of medewerkers tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is dit Sint geschenktasje met een kruidnootjes proefpakket de perfecte keuze.

Het proefpakket bevat een assortiment van heerlijke kruidnoten in verschillende smaken. In het geschenktasje vind je een zakje traditionele kruidnoten (50 gram) voor de klassieke smaak. Daarnaast bevat het pakket een zakje kruidnoten in de smaak aardbei (50 gram) voor een feestelijke twist. Je kunt ook genieten van de unieke combinatie van karamel zeezout met de kruidnoten in een apart zakje (50 gram). En tot slot is er een zakje met kruidnoten met de smaak van heerlijke stroopwafels (50 gram).

Het Sint geschenktasje is aantrekkelijk vormgegeven en straalt de gezellige sfeer van Sinterklaas uit. Het is een ideaal cadeau om uit te delen tijdens bedrijfsbijeenkomsten, klantbezoeken of om je waardering te tonen aan je medewerkers. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Met dit proefpakket kunnen je klanten, relaties of medewerkers genieten van de diverse en verrukkelijke smaken van kruidnoten tijdens de Sinterklaasviering. Het is een attent gebaar dat je zorg en waardering laat zien.

Bestel vandaag nog dit Sint geschenktasje met kruidnootjes proefpakket en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas klein
 • Zakje Bakey kruidnootjes, 50 gram
 • Zakje kruidnootjes Karamel zeezout, 50 gram
 • Zakje kruidnootjes Stroopwafel, 50 gram
 • Zakje kruidnootjes Aardbei, 50 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.