Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tasje met kruidnootjes en pralines (4 stuks)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een lekker en gezellig cadeautje voor je klanten, relaties of medewerkers tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is dit toffe Sint geschenktasje met een zakje van 50 gram heerlijke Bakey kruidnootjes en een leuk vensterdoosje (65 gram) met 4 te gekke Sinterklaas pralines echt iets voor jou!

In het geschenktasje zit een zakje met 50 gram smaakvolle Bakey kruidnootjes - die traditionele kruidige knapperigheid waar iedereen gek op is. Maar dat is nog niet alles! In het tasje vind je ook een cool vensterdoosje met 4 waanzinnige Sinterklaas pralines. Die pralines hebben verschillende smaken: twee met melk praline espresso, eentje met witte praline karamel/crunch en eentje met pure praline hazelnoot. Da's pas genieten!

Het Sint geschenktasje ziet er te gek uit en ademt de gezellige Sinterklaassfeer. Het is het perfecte cadeautje om uit te delen tijdens bedrijfsbijeenkomsten, klantbezoeken of gewoon om je waardering te tonen aan je medewerkers. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Met dit cadeau kunnen je klanten, relaties of medewerkers lekker smullen van de heerlijke Sinterklaas smaken, inclusief de geweldige Bakey kruidnootjes en een selectie te gekke Sinterklaas pralines. Een superleuk gebaar waarmee je laat zien dat je om ze geeft.

Bestel vandaag nog dit Sint geschenktasje met Bakey kruidnootjes en Sinterklaas pralines en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas klein
  • Bakey kruidnootjes, 50 gram
  • Sinterklaas pralines (4st.), 65 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.