Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tasje met kruidnootjes en pralines (2 stuks)

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een smakelijk geschenk voor klanten, relaties of medewerkers tijdens de Sinterklaasperiode? Ons Sint geschenktasje met een uitdeelzakje van 50 gram Bakey kruidnootjes en twee verrukkelijke Sinterklaas pralines  (35 gram) is de perfecte keuze.

Het geschenktasje bevat een uitdeelzakje met 50 gram heerlijke Bakey kruidnootjes - traditioneel gekruid en knapperig van smaak. Daarnaast vindt u in het tasje twee smaakvolle Sinterklaas pralines. Eén praline is gemaakt van melkchocolade met een verrassende praliné-espressovulling, terwijl de andere praline bestaat uit witte chocolade met een zalige karamel- en crunchvulling.

Het Sint geschenktasje is feestelijk vormgegeven en ademt de gezellige sfeer van Sinterklaas. Het is een geweldig cadeau om uit te delen tijdens bedrijfsbijeenkomsten, klantbezoeken of om uw waardering te tonen aan uw medewerkers. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Met dit geschenk kunnen uw klanten, relaties of medewerkers genieten van de heerlijke smaken van Sinterklaas, inclusief de geliefde Bakey kruidnootjes en twee luxe Sinterklaas pralines. Het is een attent gebaar dat uw zorg en waardering laat zien.

Bestel vandaag nog dit Sint geschenktasje met Bakey kruidnootjes en Sinterklaas pralines en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas klein
  • Bakey kruidnootjes, 50 gram
  • Sinterklaas pralines (2st), 35 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.