Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tasje met kruidnootjes en chocolade kruidnootjes

2,60 excl. BTW 2,83 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor klanten, relaties of medewerkers tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is ons Sint geschenktasje met Bakey kruidnootjes en chocolade kruidnoten uitdeelzakjes de perfecte keuze.

Het geschenktasje bevat twee uitdeelzakjes van 50 gram elk. Het eerste zakje is gevuld met heerlijke Bakey kruidnootjes, traditioneel gekruid en knapperig van smaak. Het tweede zakje bevat Bakey chocolade kruidnoten, met een verrukkelijke combinatie van knapperige kruidnoten en een rijke chocoladesmaak.

Het Sint geschenktasje is aantrekkelijk vormgegeven en straalt de gezellige sfeer van Sinterklaas uit. Het is een ideaal presentje om uit te delen tijdens bedrijfsbijeenkomsten, klantbezoeken of als blijk van waardering aan uw medewerkers. Laat de presentjes afleveren op de afdeling, kantoor of school om het zo uit te kunnen delen. Of laat het versturen naar de ontvangers thuis.

Met dit geschenk laat u uw klanten, relaties of medewerkers genieten van de heerlijke smaken van Sinterklaas, en tegelijkertijd toont u uw waardering en zorg voor hun welzijn.

Bestel vandaag nog dit Sint geschenktasje met Bakey kruidnootjes en chocolade kruidnoten uitdeelzakjes en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal!

Dit product verzenden naar verschillende adressen? Dat is zeker mogelijk, vraag gemakkelijke een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden!

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas klein
  • Zakje Bakey kruidnootjes, 50 gram
  • Zakje Bakey chocolade kruidnootjes, 50 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.