Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Taai Taai pop

3,75 excl. BTW 4,09 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

De Taai Taai pop is als een klein kunstwerkje van zoetheid en traditie. Zoals de naam al doet vermoeden is de koek vrij taai, maar wij kunnen niet ophouden met kauwen.

Of het nu op een feestelijk gedekte tafel staat als onderdeel van een Sinterklaasviering of als een geschenkje wordt uitgedeeld aan geliefden, werknemers of relaties, de Taai Taai pop brengt een gevoel van gezelligheid en samenzijn met zich mee. Het is een ware traktatie voor zowel de smaakpapillen als de culturele ervaring.

De Taai Taai pop wordt verpakt in een doorzichtig cellofaanfolie die je kunt voorzien van uw bedrijfslogo of een zelf ontworpen logo. Op die manier wordt de Taai Taai pop een persoonlijk cadeau om tijdens de Sinterklaasperiode aan jouw personeel of zakenrelaties te geven.

Wil jij deze speculaaspop in grote aantallen bestellen of laten verzenden naar meerdere adressen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen dan voor een aantrekkelijk prijsvoorstel en gaan voor je aan de slag met jouw bestelling.

 

Dit product bevat:
  • Taai Taai pop, 180 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.