Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Stroopwafel bulk verpakking (96 stuks)

24,95 excl. BTW 27,20 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Deze heerlijke roomboter stroopwafels van de beste kwaliteit zijn verpakt in handige zakjes van 8 stuks, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen en delen. De stroopwafels worden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder echte roomboter, wat zorgt voor een rijke en romige smaak.

De stroopwafel bulk verpakking bevat 12 pakjes stroopwafels van 8 stuks per pakje, wat het ideaal maakt voor bijvoorbeeld bedrijven, kantoren of evenementen. Elke stroopwafel bestaat uit twee dunne wafels, die aan elkaar zijn geplakt met een heerlijke stroopvulling. Het resultaat is een knapperige en tegelijkertijd smeuïge textuur en een volle, zoete smaak. Deze stroopwafels zijn perfect als tussendoortje bij de koffie of thee, maar ook als traktatie op een feestje of als cadeautje voor een speciaal persoon.

De stroopwafels hebben een afmeting van 8,5 cm diagonaal.

Let op! Bij de keuze van een etiket of kaartje geldt dit voor de gehele bulk verpakking. Het is dan 1 etiket of kaartje per bulkverpakking, dus 12 zakjes. Zou je een etiket per pakje of meerdere kaartjes willen? Dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Stroopwafel bulk verpakking (96 stuks)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.