Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Speculaaspakket

13,95 excl. BTW 15,21 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Wil je tijdens de Sinterklaasperiode je relaties, klanten of medewerkers verwennen met een heerlijk Speculaas pakket? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Ons Speculaas pakket zit boordevol smaakvolle en knapperige speculaas lekkernijen.

In het pakket vind je allereerst heerlijke speculaasbrokken, perfect om van te genieten bij een kopje koffie of thee. Daarnaast hebben we een stuk gevuld speculaas van maar liefst 250 gram toegevoegd, met een smeuïge spijs vulling die de speculaas extra bijzonder maakt. Voor de liefhebbers van kruidnootjes is er een zakje Bakey kruidnootjes van 50 gram aanwezig, om de Sinterklaaservaring compleet te maken. Ook hebben we een speculaaspop van 150 gram toegevoegd, traditioneel en vol van smaak. En om het geheel af te ronden, vind je een pakje speculaasjes van 350 gram in het pakket, perfect om te delen en te genieten van deze heerlijke koekjes.

Dit Speculaas pakket is ideaal om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers tijdens de Sinterklaasperiode. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid.
Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog ons Speculaas pakket en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de speculaasbrokken, het gevulde speculaas, de Bakey kruidnootjes, de speculaaspop en de speculaasjes.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Omdoos rood, middel met bakkers opdruk
 • Pakje speculaasbrokken (2stuks)
 • 1 stuk gevulde speculaas, 250 gram
 • Zakje Bakey kruidnootjes. 50 gram
 • Speculaaspop klein. 150 gram
 • Pakje speculaasjes, 350 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.