Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Snoeppot klein met chocolade munten (250 gram)

6,95 excl. BTW 7,58 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Misschien vind je dit ook leuk?
Speculaastaart (350 gram) (16 cm)
Speculaastaart (350 gram) (16 cm) 4,95
Taai Taai pop 3,75
Puntzak strooigoed 1,50
Schoenletter 'S/P' (40 gram) 0,54
Productprijs: 6,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

De snoeppot klein met chocolade munten is een schattig en smakelijk hebbedingetje dat zowel jong als oud zal bekoren. Het is een kleine, transparante glazen pot met een stevige deksel die gemakkelijk kan worden geopend en gesloten. De pot heeft een hoogte van ongeveer 10 cm en een diameter van 10 cm, waardoor het een perfect formaat is om op een bureau, aanrecht, of in een tas te plaatsen.

Hetgeen wat deze snoeppot zo speciaal maakt, is de inhoud - , glanzende chocolade munten. De munten zijn gemaakt van hoogwaardige melkchocolade en hebben een reliëfafbeelding van verschillende symbolen aan beide zijden, net zoals echte munten. Deze heerlijke lekkernij zijn onweerstaanbaar en zullen ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht toveren.

De pot is ontworpen om de chocolade munten vers te houden en te beschermen tegen luchtvochtigheid en andere omgevingsfactoren die de kwaliteit van de chocolade kunnen beïnvloeden. De transparante buitenkant van de pot maakt het mogelijk om de chocolade munten van buitenaf te bewonderen, wat het een aantrekkelijk decoratief stukje maakt voor snoepliefhebbers.

Geniet van de heerlijke smaak en het plezier dat onze weckpot klein chocolade munten biedt. Trakteer jezelf, werknemers of uw relaties met dit heerlijke cadeau. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van chocolade!

Wil jij graag met ons van gedachten wisselen voordat je de weckpot klein chocolade munten bestelt? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op om jouw bestelling met ons door te spreken, wij denken graag met jou mee!

Er zitten circa 75 munten in de snoeppot.

Let op!
- Het kaartje wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product.
- Het etiket wordt op de zijkant van de pot geplakt.

Dit product bevat:
  • Chocolade munten, 250 gram
  • Snoeppot klein
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.