Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttasje met Tony’s Chocolonely letter, Bakey kruidnoten (500 gram) en munten

7,95 excl. BTW 8,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ben je op zoek naar een heerlijk geschenk om aan je klanten, relaties of medewerkers te geven tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is onze Sint geschenktas met 500 gram smaakvolle kruidnootjes, een Tony Chocolonely chocolade letter in de smaak melk met pepernoot (180 gram) en 3 zakjes met chocolade munten van 30 gram, de perfecte keuze.

De geschenktas straalt een feestelijke sfeer uit en bevat een assortiment van lekkernijen. Je vindt er maar liefst 500 gram smaakvolle kruidnootjes, perfect om van te genieten tijdens de Sinterklaasviering. Daarnaast is de tas gevuld met een Tony Chocolonely chocolade letter in de verrukkelijke smaak melk met pepernoot (180 gram) en 3 zakjes met chocolade munten van 30 gram per stuk.

Dit geschenk is een blijk van waardering en zal zeker gewaardeerd worden door je klanten, relaties of medewerkers. De combinatie van knapperige kruidnootjes, de smaakvolle Tony Chocolonely chocolade letter en de lekkere chocolade munten zorgt voor een heerlijk genietmoment tijdens de Sinterklaasperiode. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog onze Sint geschenktas met kruidnootjes, Tony Chocolonely chocolade letter en chocolade munten en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere en smaakvolle gelegenheid voor jouw zakelijke relaties.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas middel
  • Bakey kruidnootjes, 500 gram
  • Tony Chocolonely letter (melk met pepernoot), 180 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.