Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttasje met gedecoreerde chocoladeletter (200 gram) en Bakey kruidnoten (500 gram)

6,95 excl. BTW 7,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ben je op zoek naar een smaakvol geschenk om aan je klanten, relaties of medewerkers te geven tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is onze Sint geschenktas met 500 gram heerlijke kruidnootjes en een gedecoreerde chocolade letter in de smaak met van 200 gram, de perfecte keuze.

De geschenktas is stijlvol vormgegeven en biedt een feestelijke presentatie. In de tas vind je maar liefst 500 gram smaakvolle kruidnootjes, perfect om van te genieten tijdens de Sinterklaasviering. Daarnaast is de tas voorzien van een heerlijke melk chocolade letter gedecoreerd, gemaakt van hoogwaardige chocolade en feestelijk gedecoreerd.

Dit geschenk is uitermate geschikt om je waardering en dankbaarheid te tonen aan je klanten, relaties of medewerkers. Het is een attent gebaar dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en tegelijkertijd zorgt voor een moment van genot.
Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog onze Sint geschenktas met kruidnootjes en melk chocolade letter en maak van deze Sinterklaasperiode een speciale en smaakvolle gelegenheid voor jouw zakelijke relaties.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas middel
  • Bakey kruidnootjes, 500 gram
  • Luxe chocolade letter gedecoreerd, 200 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.