Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttasje met Bakey kruidnoten (500 gram), kruidnoten met een smaakje (250 gram), munten en chocolade Sinterklaas

7,95 excl. BTW 8,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een smakelijk Sinterklaasgeschenk voor je relaties, klanten of medewerkers? Dan is onze Sinterklaas geschenktas de ideale keuze. Deze feestelijke tas zit boordevol lekkernijen!

In de geschenktas vind je maar liefst 500 gram overheerlijke Bakey kruidnootjes, een zakje met 30 gram aan chocolade munten voor dat extra Sinterklaasgevoel, een smakelijke chocolade sinterklaas van 60 gram én een zakje luxe chocolade kruidnoten van 250 gram met een heerlijk smaakje.

Het zakje met luxe chocolade kruidnoten biedt een verrassende twist aan de traditionele lekkernijen. Elke zak kan variëren tussen de smaken Karamel zeezout, Stroopwafel of Aardbei, waardoor er voor iedereen iets lekkers tussen zit.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect om je waardering en dankbaarheid te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en gegarandeerd voor genot zal zorgen. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog de Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een extra speciale gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de heerlijke Bakey kruidnootjes, de chocolade munten, de chocolade Sinterklaas en de luxe chocolade kruidnoten met een smaakje.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas middel
 • Bakey kruidnootjes, 500 gram
 • 250 gram kruidnoten in de smaak: Karamel zeezout/ Stroopwafel/ Aardbei
 • Chocolade munten, 30 gram
 • Chocolade Sinterklaas, 60 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.