Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Deal!
Loading...

Sinttasje met Bakey kruidnoten (500 gram) en speculaaspop

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een heerlijk cadeau voor je klanten, relaties of medewerkers tijdens Sinterklaas? Check dan onze te gekke Sint geschenktas vol lekkers! In de tas zit maar liefst 500 gram smaakvolle kruidnootjes én een speculaaspop van 150 gram.

De tas ziet er superleuk uit en is perfect om weg te geven tijdens bedrijfsevents, klantbezoeken of gewoon om je waardering te tonen aan je medewerkers.

Met dit cadeau kunnen je klanten, relaties of medewerkers volop genieten van de Sinterklaassfeer met de smaak van knapperige kruidnootjes en een heerlijke speculaaspop. Een geweldige traktatie om te laten zien dat je ze waardeert. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel nu die Sint geschenktas met kruidnootjes & speculaaspop en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas middel
  • Bakey kruidnootjes, 500 gram
  • Speculaaspop klein, 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.