Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttasje met Bakey kruidnoten (500 gram) en banketstaaf

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ben je op zoek naar een heerlijk geschenk om aan je klanten, relaties of medewerkers te geven tijdens de Sinterklaasperiode? Dan is onze Sint geschenktas met 500 gram smaakvolle kruidnootjes en een banketstaaf(250 gram), de perfecte keuze.

De geschenktas straalt een feestelijke sfeer uit en bevat een assortiment van lekkernijen. Je vindt er maar liefst 500 gram smaakvolle kruidnootjes, perfect om van te genieten tijdens de Sinterklaasviering. Daarnaast is de tas gevuld met een ambachtelijk gemaakte banketstaaf (250 gram), verpakt in een prachtig geschenkdoosje.

Dit geschenk is uitermate geschikt om je waardering en dankbaarheid te tonen aan je waardevolle relaties, gewaardeerde klanten of toegewijde medewerkers. Het is een smaakvol gebaar dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en tegelijkertijd zorgt voor een moment van genot.

Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog de Sint geschenktas met kruidnootjes en banketstaaf en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere en smaakvolle gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Het geschenkdoosje voegt een extra vleugje elegantie toe aan het cadeau en zal zeker gewaardeerd worden door je relaties, klanten of medewerkers.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Sint geschenktas middel
  • Bakey kruidnootjes, 500 gram
  • Banketstaaf, 250 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.