Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas met Bakey Strooigoed (500 gram), kruidnootjes proefpakket, banketstaaf en chocolade Sinterklaas

11,95 excl. BTW 13,03 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een heerlijk Sinterklaasgeschenk om te geven aan je relaties, klanten of medewerkers? Deze Sinterklaas geschenktas biedt een geweldige mix van lekkernijen die de feestelijke sfeer naar een hoger niveau tillen!

De geschenktas bevat allereerst 500 gram smakelijk strooigoed, een kleurrijke mix van verschillende zoete lekkernijen. Daarnaast hebben we een kruidnootjes proefpakket toegevoegd, bestaande uit 4 zakjes van 50 gram met verschillende smaken: naturel, karamel zeezout, stroopwafel en aardbei. Hiermee kunnen je ontvangers genieten van de diversiteit aan kruidnootjes en hun favoriete smaak ontdekken.

Om de Sinterklaas geschenktas extra speciaal te maken, hebben we een banketstaaf van 250 gram toegevoegd. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een chocolade folie Sinterklaas van 60 gram toegevoegd, perfect om van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest.

Deze Sinterklaas geschenktas is geschikt om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid.
Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van het heerlijke strooigoed, het verrassende kruidnootjes proefpakket, de smaakvolle banketstaaf en de feestelijke chocolade folie Sinterklaas.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey strooigoed, 500 gram
 • Kruidnootjes proefpakket, 4 zakjes van 50 gram
 • Banketstaaf, 250 gram
 • Chocolade Sinterklaas, 60 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.