Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas met Bakey kruidnoten (500 gram), kruidnootjes proefpakket, munten en speculaaspop

9,95 excl. BTW 10,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Wil je tijdens de Sinterklaasperiode je relaties, klanten of medewerkers verwennen met een smakelijk geschenk? Dan is dit Sinterklaas geschenktasje precies wat je zoekt! Deze tas zit boordevol lekkernijen om de Sinterklaasviering extra feestelijk te maken.

In de geschenktas vind je maar liefst 500 gram smakelijk strooigoed, perfect om uit te delen en te genieten van de diverse vormen en smaken. Daarnaast bevat de tas een kruidnootjes proefpakket, bestaande uit 4 zakjes van 50 gram elk. Ontdek de verrukkelijke smaken Naturel, Karamel zeezout, Stroopwafel en Aardbei, en laat je smaakpapillen genieten van deze heerlijke variaties. Ook zijn er 30 gram aan chocolade munten toegevoegd, voor dat extra Sinterklaasgevoel. En om het geheel compleet te maken, hebben we een speculaaspop van 150 gram toegevoegd, knapperig en vol van smaak.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een heerlijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van het smakelijke strooigoed, het diverse kruidnootjes proefpakket, de chocolade munten en de knapperige speculaaspop.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey strooigoed, 500 gram
 • Kruidnootjes proefpakket, 4x 50 gram
 • Chocolade munten, 30 gram
 • Speculaaspop klein. 150 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.