Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas met Bakey kruidnoten (500 gram), chocolade kruidnoten (250 gram), speculaaspop en chocolade Sinterklaas

7,95 excl. BTW 8,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een heerlijk Sinterklaasgeschenk voor je relaties, klanten of medewerkers? Kies dan voor onze feestelijke Sinterklaas geschenktas! Deze tas zit boordevol lekkernijen die de Sinterklaasviering nog specialer maken.

In de geschenktas vind je maar liefst 500 gram ambachtelijk Bakey strooigoed, perfect om uit te delen en te genieten van de diverse smaken en vormen. Daarnaast bevat de tas 250 gram verrukkelijke chocolade kruidnoten, een heerlijke traktatie voor de liefhebbers van chocolade. Ook is er een speculaaspopje van 150 gram aanwezig, knapperig en vol van smaak. En als kers op de taart hebben we een smakelijke chocolade sinterklaas van 60 gram toegevoegd.

Deze Sinterklaas geschenktas is ideaal om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een heerlijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een extra speciale gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van het ambachtelijke Bakey strooigoed, de smaakvolle chocolade kruidnoten, het knapperige speculaaspopje en de smakelijke chocolade sinterklaas.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey strooigoed, 500 gram
 • Chocolade kruidnoten, 250 gram
 • Speculaaspop klein, 150 gram
 • Chocolade sinterklaas, 60 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.