Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas met Bakey kruidnoten (500 gram), speculaaspop, stoomboot, chocolade Sinterklaas en letter

9,95 excl. BTW 10,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Wil je tijdens de Sinterklaasperiode je relaties, klanten of medewerkers verrassen met een heerlijk geschenk? Dan is onze Sinterklaas geschenktas precies wat je zoekt! Deze tas zit boordevol lekkernijen om de Sinterklaasviering extra feestelijk te maken.

In de geschenktas vind je maar liefst 500 gram smaakvolle Bakey kruidnootjes, een kleine speculaaspop van 150 gram voor de authentieke smaak van speculaas. Daarnaast hebben we een Sint stoomboot gevuld met 4 mini-chocolade figuren, een leuke en smakelijke traktatie. Ook is er een heerlijke chocolade Sinterklaas van 60 gram aanwezig, en om het geheel compleet te maken, een melkchocoladeletter van 75 gram.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een heerlijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de smaakvolle Bakey kruidnootjes, de knapperige speculaaspop, de leuke Sint stoomboot met mini-chocolade figuren, de heerlijke chocolade Sinterklaas en de smakelijke melkchocoladeletter.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey kruidnootjes, 500 gram
 • Speculaaspop klein, 150 gram
 • Stoomboot
 • Chocolade Sinterklaas, 60 gram
 • Melk chocolade letter, 75 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.