Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas met Bakey kruidnoten (500 gram), banketstaaf, munten, stoomboot en letter

10,95 excl. BTW 11,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ben je op zoek naar een smakelijk Sinterklaasgeschenk om te geven aan je relaties, klanten of medewerkers? Dan is de Sinterklaas geschenktas, precies wat je nodig hebt! Deze tas zit boordevol lekkernijen die de Sinterklaasviering extra speciaal maken.

In de geschenktas vind je maar liefst 500 gram heerlijke kruidnootjes, een geliefde lekkernij tijdens deze feestelijke periode. Daarnaast hebben we een smaakvolle banketstaaf van 250 gram toegevoegd. Deze banketstaaf met banketspijs is een ware traktatie voor de liefhebber.

Om het Sinterklaasfeest compleet te maken, hebben we 30 gram chocolade munten toegevoegd voor dat extra feestelijke tintje. Ook vind je in de tas een Sinterklaas stoomboot gevuld met kleine chocolade figuren, die garant staan voor een zoete verrassing. En als kers op de taart hebben we een melkchocoladeletter van 75 gram toegevoegd, zodat iedereen zijn eigen letter kan genieten.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect geschikt om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een heerlijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog de Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de smakelijke kruidnootjes, de verrukkelijke banketstaaf, de chocolade munten, de Sinterklaas stoomboot en de melkchocoladeletter.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey kruidnootjes, 500 gram
 • Banketstaaf, 250 gram
 • Chocolademunten, 30 gram
 • Sint stoomboot
 • Chocolade letter melk, 75 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.