Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas groot met Bakey kruidnoten (500 gram), kruidnoten proefpakket, speculaastaartje, speculaaspop, chocolade sint en pralines (4 stuks)

16,95 excl. BTW 18,48 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Wil je een onweerstaanbaar Sinterklaasgeschenk bestellen voor je relaties, klanten of medewerkers? Onze Sinterklaas geschenktas zit vol met heerlijke lekkernijen die de feestvreugde verhogen!

In de geschenktas vind je als eerste 500 gram smaakvolle Bakey kruidnootjes, een absolute favoriet tijdens deze feestelijke periode. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een kruidnoten proefpakket toegevoegd, gevuld met zakjes van 50 gram in vier verschillende smaken. Proef de verrukkelijke variaties van Bakey kruidnoten, zoals naturel, karamel zeezout, stroopwafel en aardbei.

Om het feest compleet te maken, hebben we een heerlijk speculaastaartje van 350 gram toegevoegd, met zijn rijke speculaassmaak en knapperige textuur. Daarnaast hebben we een smakelijke speculaaspop van 150 gram in de geschenktas gestopt, perfect om van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest.

En dat is nog niet alles! Onze geschenktas bevat ook een chocolade Sinterklaas van 60 gram, die met zijn zoete smaak en feestelijke vorm zeker in de smaak zal vallen. Bovendien hebben we vier verrukkelijke pralines toegevoegd, verpakt in een mooi vensterdoosje. Geniet van de smaken melk praline Espresso, puur praline Hazelnoot en wit met pralines Karamel Crunch.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect geschikt om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid.
Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en geef een bijzonder cadeau aan je zakelijke relaties. Laat ze genieten van de heerlijke Bakey kruidnootjes, het veelzijdige kruidnoten proefpakket, het smaakvolle speculaastaartje, de smakelijke speculaaspop, de chocolade Sinterklaas en de verrukkelijke pralines.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey kruidnootjes, 500 gram
 • Kruidnootjes proefpakket, 4x 50 gram
 • Speculaastaart, 350 gram
 • Speculaaspop klein, 150 gram
 • Chocolade Sinterklaas, 60 gram
 • Sinterklaas Pralines (4st.), 65 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.