Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas groot met Bakey kruidnoten (500 gram), kruidnoten proefpakket, banketstaaf, munten, stoomboot en letter

15,95 excl. BTW 17,39 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een verrukkelijk Sinterklaasgeschenk om te geven aan je relaties, klanten of medewerkers? Deze Sinterklaas geschenktas zit boordevol heerlijke lekkernijen die de Sinterklaasviering extra speciaal maken!

In de geschenktas vind je allereerst 500 gram knapperige Bakey kruidnootjes, een klassieke favoriet tijdens deze feestelijke periode. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een kruidnoten proefpakket toegevoegd, bestaande uit vier zakjes van 50 gram met verschillende smaken. Ontdek de heerlijke variaties van Bakey kruidnoten, waaronder naturel, karamel zeezout, stroopwafel en aardbei.

Daarnaast hebben we een ambachtelijke banketstaaf van 250 gram, bereid met hoogwaardige banketspijs en omhuld met een krokant deeg. Een ware traktatie voor de liefhebbers van amandelen.

Om wat extra magie toe te voegen, hebben we 30 gram chocolade munten in de tas gestopt, perfect om te delen en van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest. Daarnaast hebben we een chocolade Sinterklaas van 60 gram toegevoegd, die zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect geschikt om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid.
Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de heerlijke Bakey kruidnootjes, het verrassende kruidnoten proefpakket, het smakelijke speculaastaartje, de ambachtelijke banketstaaf, de chocolade munten en de chocolade Sinterklaas.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey kruidnootjes, 500 gram
 • Kruidnootjes proefpakket, 4x 50 gram
 • Speculaastaart, 350 gram
 • banketstaaf, 250 gram
 • Chocolade munten, 30 gram
 • Chocolade Sinterklaas, 60 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.