Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinttas groot met Bakey kruidnoten (500 gram), chocolade kruidnoten, banketstaaf, stoomboot, chocolade Sint en letter

13,95 excl. BTW 15,21 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een heerlijk en feestelijk Sinterklaasgeschenk om te geven aan je relaties, klanten of medewerkers? Onze Sinterklaas geschenktas zit boordevol lekkernijen die de Sinterklaasviering extra speciaal maken!

In de geschenktas vind je allereerst 500 gram heerlijke kruidnootjes, een klassieke favoriet tijdens deze feestelijke periode. Daarnaast hebben we ook 100 gram smaakvolle chocolade kruidnoten toegevoegd, voor een verrukkelijke chocolade twist.

Om de geschenktas nog feestelijker te maken, hebben we een ambachtelijke banketstaaf van 250 gram toegevoegd. Met zijn rijke smaak en smeuïge banketspijs is dit een echte traktatie voor de liefhebber.

Ook vind je in de tas een Sinterklaas stoomboot, gevuld met leuke kleine chocolade verrassingen. Daarnaast hebben we een chocolade Sinterklaas van 60 gram toegevoegd, perfect om van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest.

En last but not least, hebben we een melkchocoladeletter van 75 gram toegevoegd, zodat iedereen zijn eigen letter kan genieten.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect geschikt om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid.
Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog onze Sinterklaas geschenktas en maak van deze Sinterklaasperiode een bijzondere gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de heerlijke kruidnootjes, de verrukkelijke chocolade kruidnoten, de ambachtelijke banketstaaf, de Sinterklaas stoomboot, de chocolade Sinterklaas en de melkchocoladeletter.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas groot
 • Bakey kruidnootjes, 500 gram
 • 2x chocolade kruidnoten, 50 gram
 • Banketstaaf, 250 gram
 • Sint stoomboot
 • Chocolade Sinterklaas, 60 gram
 • Chocolade letter melk, 75 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.