Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinterklaas chocoladespelletje

2,75 excl. BTW 3,00 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Je kent dit magische spelletje waarschijnlijk nog wel waar u zich vroeger uren mee kon vermaken. Dit spelletje - nu bij DeBakkerij te bestellen in Sinterklaasthema én van chocolade! - is dan ook een hele leuke en originele verrassing om in de brievenbus te ontvangen. Dit leuke Sinterklaas chocoladespelletje weegt 50 gram en is geschikt om als brievenbuscadeautje te versturen. Voor een geringe meerprijs bestelt u dit spelletje in een Sinterklaasdoosje en stuurt u uw presentje makkelijk naar meerdere adressen door heel Nederland.
Verstuurt u dit spelletje zakelijk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of bedankje aan klanten? Dan kunt u in plaats van een Sinterklaasprint ook kiezen om het spelletje te laten bedrukken met een bedrijfslogo of zelf ontworpen logo.

Het is ook mogelijk om het chocoladespelletje bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor het eigen bedrukte spelletje is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Sinterklaas chocoladespelletje (50 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.