Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastulband (375 gram)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Deze ambachtelijk gebakken paastulband is heerlijk om te eten bij een kopje koffie of thee, of gewoon tussendoor! Want van tijd tot tijd mogen we onszelf toch best verwennen met heerlijke paaslekkernijen, nietwaar? De tulband is overgoten met een chocolade dip en valt beslist in de smaak bij relaties, collega’s en klanten.

Wil je de tulband een persoonlijke ‘touch’ meegeven, personaliseer het cellofaan van de tulband dan met eigen logo, en een leuke motiverende boodschap of paasgroet vanuit de organisatie op een paasetiket of paaskaartje. Het paaskaartje zit er los bij.

Deze tulband is geschikt om te versturen naar meerdere adressen in Nederland. Wij verzorgen graag de verzending voor je. Uiteraard wordt de bestelling luchtdicht verpakt en zorgvuldig verstuurd, rechtstreeks vanuit deBakkerij. Zo bent je er zeker van dat de bestelling vers aankomt. Voor de verzending naar verschillende adressen zal de tulband in een verzenddoosje verpakt worden. Het is dan ook mogelijk om een vrolijk paaskaartje of paasbrief toe te voegen aan het doosje. Het kaartje kan voorzien worden van een leuke boodschap, ongeveer 300 leestekens, en eigen logo. Iets meer ruimte nodig? Dan is een paasbrief wellicht meer geschikt. Hier kun je rond de 800 leestekens kwijt, en eventueel het eigen logo.

Wie wordt er nu niet blij zo’n lekkere tulband met een chocolade topping? Je bestelt de paastulbanden nu makkelijk online. Met één druk op de knop vraagt je een offerte aan.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de paastulband persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Paastulband (375 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.