Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas roomboter paasstol (500 gram) met paastaartje

8,95 excl. BTW 9,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier de Pasen met ons bijzondere paasgeschenktasje! Ontdek de heerlijke 500 grams roomboter paasstol, rijkelijk gevuld met smeuïge spijs en feestelijk bestrooid met knapperig amandelschaafsel. Als kers op de taart hebben we een heerlijk paastaartje toegevoegd, gemaakt van boterkoek en verleidelijk gedecoreerd met chocolade. Dit geschenktasje biedt een heerlijke combinatie van traditionele smaken en moderne lekkernijen, feestelijk verpakt en klaar om gedeeld te worden tijdens het paasfeest. Deel dit geschenk uit aan relaties, klanten of collega's of laat het versturen naar verschillende adressen. Geniet van deze smaakvolle traktaties en maak je paasviering extra bijzonder!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paasstol en het boterkoek-paastaartje direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met paasstol en paastaart? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas middel
  • Roomboter paasstol, 500 gram
  • Roomboter paastaartje, 350 gram (16cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.