Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas roomboter paasstol (500 gram) met chocoladekaart en paaseitjes (100 gram)

10,95 excl. BTW 11,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Voeg een vleugje vreugde toe aan je paasviering met ons betoverende paasgeschenktasje! Ontdek de heerlijke 500 grams roomboter paasstol, vorstelijk gevuld met smeuïge spijs en royaal bestrooid met knapperig amandelschaafsel. Als extra traktatie hebben we een melk chocolade kaart met de opbeurende boodschap "Vrolijk Pasen" toegevoegd, en een smaakvolle selectie van 100 gram paaseitjes in gemengde smaken. Dit feestelijk verpakte geschenktasje is een perfecte combinatie van traditionele paaslekkernijen en hedendaagse chocoladeverwennerij. Deel de vreugde van het seizoen met relaties, klanten en collega's met dit heerlijke geschenk en maak het paasfeest extra speciaal!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paasstol, de romige melkchocolade kaart en paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met paasstol, chocolade kaart en paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
 • Paas geschenktas middel
 • Roomboter paasstol, 500 gram
 • Chocoladekaart "Vrolijk Pasen", 150 gram
 • Bakey paaseitjes, 100 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.