Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas roomboter paasstol (500 gram) en Tony’s Chocolonely paaseieren

9,95 excl. BTW 10,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Breng extra vreugde in je paasviering met ons exclusieve paasgeschenktasje! Ontdek de heerlijke 500 grams roomboter paasstol, vorstelijk gevuld met smeuïge spijs en rijkelijk bestrooid met knapperig amandelschaafsel. Als hemelse toevoeging hebben we een doosje met paaseieren van Tony's Chocolonely toegevoegd. Dit doosje bevat een smaakexplosie met puur-, donkere melk-, melk- en witte chocolade paaseieren, elk gevuld met verrukkelijke stukjes karamel, amandel, pretzel, toffee, hazelnoten, noga en zeezout. Geniet van deze heerlijke traktaties, gemaakt van 100% slaafvrije chocolade, en deel de blijdschap van Pasen op een smaakvolle manier aan relaties, klanten of collega's.

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paasstol en een doosje Tony's Chocolonely paaseieren direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met paasstol en Tony's paaseieren? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas middel
  • Roomboter paasstol, 500 gram
  • Tony's Chocolonely paaseitjes (12 stuks)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.