Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas met mini paasstol en Tony’s Chocolonely paasreep melk meringue citroen

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Verras je relaties, klanten of collega's met ons prachtige paasgeschenktasje, gevuld met heerlijke lekkernijen die de lente echt tot leven brengen! Ontdek een mini paasstol (100 gram) met een verrukkelijke vulling van 100% amandelspijs, perfect gebakken om je smaakpapillen te verwennen. Als extra traktatie hebben we een Tony's Chocolonely paasreep toegevoegd in de smaak melk meringue citroen, waardoor elke hap een feestelijke sensatie wordt. Met zorg verpakt in een feestelijk tasje, is dit geschenk een liefdevolle manier om het paasfeest te vieren en dit geschenk uit te delen als blijk van waardering.

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de mini paasstol en de heerlijke Tony paasreep direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met ministol en Tony paasreep? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas klein
  • Mini paasstol 100% amandelspijs, 100 gram
  • Tony's Chocolonely paasreep melk meringue citroen, 180 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.