Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas met mini paasstol en paaspralines (2st)

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Laat het paasfeest schitteren met ons exclusieve paasgeschenktasje! Ontdek de verrukking van een mini paasstol (100 gram), rijkelijk gevuld met 100% amandelspijs voor een hemelse smaakbeleving. Als extra traktatie hebben we twee weelderige paaspralines toegevoegd, waarvan één met de verleidelijke smaak van melkpraliné espresso en de andere met de subtiele zoetheid van witte chocolade en karamel crunch. Dit prachtig samengestelde geschenktasje is een feestelijke traktatie voor jezelf of om cadeau te doen aan relaties, klanten of collega's, verpakt in een paaswaardige stijl. Laat de paasvreugde beginnen met deze heerlijke combinatie van smaken en texturen!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de mini paasstol en de heerlijke paaspralines direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met ministol en paaspralines? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas klein
  • Mini paasstol 100% amandelspijs, 100 gram
  • Paas Pralines (2st), 35 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.