Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas met mini paasstol en paaseitjes (100 gram)

3,45 excl. BTW 3,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ontdek het ultieme paasgenot met ons feestelijke paasgeschenktasje! Binnenin vind je een verrukkelijke mini paasstol (100 gram), gevuld met smeuïge 100% amandelspijs voor een onweerstaanbare smaakbeleving. Als extra traktatie hebben we ook 100 gram heerlijke paaseitjes toegevoegd, perfect om het paasfeest nog zoeter te maken. Het geschenktasje is zorgvuldig samengesteld en feestelijk verpakt, klaar om uit te delen aan klanten, relaties of collega's, of om jezelf te verwennen tijdens deze vrolijke periode. Geniet van de smaken van Pasen met dit prachtige geschenk!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de mini paasstol en de heerlijke paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met ministol en paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas klein
  • Mini paasstol 100% amandelspijs, 100 gram
  • 1 zakje Bakey chocolade paaseitjes, 100 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.