Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastaartje (350 gram) (16 cm)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Dit ambachtelijk gebakken paastaartje van boterkoek en gedecoreerd met chocolade maakt het paasfeest helemaal compleet. Lekker voor bij de koffie, thee, of gewoon tussendoor. Want van tijd tot tijd mogen we onszelf toch best verwennen met heerlijke paaslekkernijen, nietwaar? Dit paastaartje valt beslist in de smaak bij je relaties, collega’s en klanten.

Wil je dit relatiegeschenk met een persoonlijke tint versturen, personaliseer het dan met eigen logo, motiverende boodschap of paasgroet op een paasetiket of paaskaartje. Daarmee maak je op een leuke manier reclame! Het paasetiket kan op het cellofaan van het taartje worden geplakt. Het kaartje zit er los bij. Met zo’n bijzondere verrassing wordt Pasen extra feestelijk!

Je kunt dit paastaartje van 16 cm diameter versturen in een vrolijk paas brievenbusdoosje met de zonnige geeltinten van het voorjaar en een vrolijke paashaas op de voorkant. Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen! Wie wordt er nu niet blij zo’n lekker paastaartje? Je bestelt ze nu makkelijk online. Met één druk op de knop vraagt je een offerte aan, of bestel je de paastaartjes via de website. Als je de paastaartjes in brievenbusdoosjes als relatiegeschenk wilt verzenden naar meerdere adressen in Nederland, dan verzorgen wij graag de verzending voor je.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de paastaartjes met een van onze medewerkers doorspreken voordat je een offerte aanvraagt of een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Paastaartje (350 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.