Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Roomboter Paasstol (750 gram)

4,65 excl. BTW 5,07 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Heb je er al eens over nagedacht om Pasen op kantoor te vieren? Om een paasbrunch te organiseren voor alle werknemers of collega’s? Dan mag deze heerlijke paasstol met spijs van 750 gram natuurlijk niet ontbreken. Deze paasstol is gemaakt van de beste ingrediënten, met een vulling van smeuïge spijs en bestrooid met amandelschaafsel. De paasstol is goed verpakt in cellofaan folie en wordt tegen een meerprijs verpakt in een paasgeschenkdoos. Vrolijk Pasen!

Personaliseer de verpakking van deze paasstol met het bedrijfslogo en tekst op een guitig paasetiket of voeg er een paasbrief of paaskaartje toe aan de stoldoos. Zo wordt de kantoorbrunch of vergadering extra feestelijk! Geen paasbrunch op kantoor? De paasstol is ook heel geschikt om te versturen als geschenk naar relaties en klanten.

Ontspannen de feestdagen in? Bestel dan snel de paasstol bij deBakkerij. Zo weet je zeker dat je met Pasen of rondom de paasdagen overheerlijke verse paasstol met amandelspijs serveert. Je bestelt de paasstollen nu heel eenvoudig met één druk op de knop aan bij deBakkerij.

Geïnteresseerd in grotere aantallen of verzending naar verschillende adressen? Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan!
Als je de paasstol als relatiegeschenk wilt verzenden, verzorgen wij graag de verzending voor je. Laat ons in dat geval weten naar hoeveel adressen je de relatiegeschenken wilt versturen, dan maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Heb je nog vragen over de paasstol of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de paasstollen met een van onze medewerkers doorspreken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Paasstol 100% amandelspijs (750 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.