Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaspakket met stol, paaschocolade, paaskoekjes en pralines (4 stuks)

13,95 excl. BTW 15,21 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Compleet paaspakket met paaschocolade en paasgebak van deBakkerij
In dit paaspakket met paaschocolade en paasgebak zit voor iedereen iets lekkers! Heerlijke paaschocolade met praline vulling voor de chocoladeliefhebber. Een doosje met paaspralines. Dit zijn bon bon chocolaaatjes in de smaken melk, puur en wit met hazelnoot, praline en karamel crunch vulling. En niet te vergeten de rijkelijk gevulde roomboter paasstol van 750 gram met 100% amandelspijs maakt de paasbrunch extra feestelijk! Daarnaast maken de gesuikerde paaskoekjes het pakket helemaal af. 

Bedrijfslogo op het paaspakket
Dit paaspakket met paasstol, gevulde paaschocolade, paaspralines en gesuikerde paaskoekjes worden luchtdicht verpakt en met de uiterste zorg verstuurd. Zo weet je zeker dat je klanten en relaties hun relatiegeschenken vers ontvangen! Wonen je relaties of medewerkers door heel Nederland? We regelen graag de verzending voor je. Je kunt er ook voor kiezen om het paaspakket direct op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren, om het te kunnen uitdelen. Om ervoor te zorgen dat het paascadeau extra opvalt, voeg een paas etiket of paaskaartje toe met het bedrijfslogo, en een leuke paasboodschap.

Bestel je paasstol en paaschocolade bij deBakkerij
Bestel je paasstol en paaschocolade vandaag nog en verras je relaties en klanten met een heerlijk ambachtelijk gebakken paasstol, romige gevulde chocolade paaseitjes, vier paaspralines en paasopdruk, en een pakje met heerlijke gesuikerde paaskoekjes. Je bestelt je paaspakketten nu makkelijk en snel online via deze website of vraag een offerte aan. Je hoeft ons alleen te vertellen hoeveel paaspakketten je zou willen hebben, op welke manier je de pakketten gepersonaliseerd wil hebben en waar de pakketten afgeleverd moeten worden. Wij zorgen voor de rest!

Wil je de offerte liever eerst persoonlijk met ons doorspreken? Neem dan contact op, we helpen je graag met het bestellen van het paasgeschenkpakket met paasstol en paaschocolade.

Dit product bevat:
 • Paasstol roomboter amandelspijs, 750 gram
 • Bakje Paas chocolade, 175 gram
 • Gesuikerde paaskoekjes, 350 gram
 • Paaspralines 4 stuks, 65 gram
 • Paas geschenktas groot
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.