0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaspakket met paastulband en paaseitjes (200 gram)

7,45

Helaas! Uitverkocht.

Ambachtelijke paastulband en chocolade paaseitjes.
Met deze ambachtelijk gebakken paastulband en chocolade paaseitjes wordt het echt genieten tijdens de paasdagen! Een lekker stukje paascake met Pasen hoort er toch bij? En dan niet te vergeten: de chocolade paaseitjes, die stiekem het allerlekkerst zijn als je ze tussendoor eet!

Paaspakket met een persoonlijke boodschap.
De producten in dit paaspakket worden luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paastulbanden en paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren. Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap. Ben je geïnteresseerd in een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem! Wij zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken, we helpen hier graag bij.

Bestel je paaspakketten bij deBakkerij.
Bestel je paageschenken vandaag nog en verras je relaties en klanten of medewerkers met een heerlijk ambachtelijk gebakken paastulband en chocolade paaseitjes. Deze lekkernijen zijn slechts één muisklik van je verwijderd. Je kunt ze makkelijk bestellen via de website of door ons te laten weten hoeveel paaspakketten je nodig zou hebben, hoe je ze wilt personaliseren en waar je ze heen wilt sturen. Vraag hiervoor eventueel een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen één werkdag een prijsvoorstel van ons. Zodra dit voorstel is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de paaspakketten.

Wil je liever je bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt?
Of heb je vragen over dit paaspakket met paastulband en chocolade paaseitjes? Neem dan contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas groot
  • Paastulband, 375 gram
  • 2 zakjes Bakey paaseitjes, van 100 gram (200 gram totaal)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.