0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaspakket met paasstol (750 gram), roomboter amandelspijs, paastulband, paaseitjes (200 gram), paastaartje en paas chocoladekaart

18,95

Helaas! Uitverkocht.

Compleet paaspakket met paaschocolade en paasgebak van deBakkerij
In dit paaspakket met paaschocolade en paasgebak zit voor iedereen iets lekkers! Heerlijke chocolade paaseitjes voor de chocoladeliefhebber, van romige melkchocolade, melk-praline en stevige pure-chocolade praline tot witte chocolade en witte crisp! En niet te vergeten: een paas chocoladekaart met vrolijke opdruk! Het ambachtelijke paastaartje is een heerlijk boterkoek taartje gedecoreerd met chocolade, en de vrolijke paastulband, maakt het koffiemoment compleet en de rijkelijk gevulde paasstol met 100% amandelspijs maakt de paasbrunch extra feestelijk!

Bedrijfslogo op het paaspakket
Dit paaspakket met paasstol, paaseitjes, chocoladekaart, paastulband en paastaartje wordt per stuk luchtdicht verpakt en met de uiterste zorg verstuurd. Zo weet je zeker dat je klanten en relaties hun relatiegeschenken vers ontvangen! Wonen je relaties of medewerkers door heel Nederland? We regelen graag de verzending voor je. Je kunt er ook voor kiezen om het paaspakket direct op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren, om het te kunnen uitdelen. Om ervoor te zorgen dat het paascadeau extra opvalt, voeg een paas etiket of paaskaartje toe met het bedrijfslogo, en een leuke paasboodschap.

Bestel je paasgebak en paaschocolade bij deBakkerij
Bestel je paasgebak en paaschocolade vandaag nog en verras je relaties en klanten met een heerlijk ambachtelijk gebakken paasstol, romige chocolade paaseitjes, een leuke chocoladekaart, een feestelijk paastaartje en een vrolijke paastulband. Je bestelt je paaspakketten nu makkelijk en snel online via deze website of vraag een offerte aan. Je hoeft ons alleen te vertellen hoeveel paaspakketten je zou willen hebben, op welke manier je de pakketten gepersonaliseerd wil hebben en waar de pakketten afgeleverd moeten worden. Wij zorgen voor de rest!

Wil je de offerte liever eerst persoonlijk met ons doorspreken? Neem dan contact op, we helpen je graag met het bestellen van het paasgeschenkpakket met paasgebak en paaschocolade.

Dit product bevat:
 • Paas geschenktas groot
 • Paasstol amandelspijs, 750 gram
 • Paastulband, 375 gram
 • 2 zakje Bakey paaseitjes, 100 gram
 • Chocoladekaart "Vrolijk Pasen", 150 gram
 • Paastaartje, 350 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.