0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaspakket met paasstol (750 gram), roomboter amandelspijs, paastulband, paaseitjes (200 gram), paas fondantpencees en paas chocoladekaart

18,95

Helaas! Uitverkocht.

Compleet paaspakket met paaschocolade en paasgebak van deBakkerij
In dit paaspakket met paaschocolade en paasgebak zit voor iedereen iets lekkers! Heerlijke chocolade paaseitjes voor de chocoladeliefhebber, van romige melkchocolade, melk-praline en stevige pure-chocolade praline tot witte chocolade en witte crisp! En niet te vergeten: een paas chocoladekaart met vrolijke opdruk! De ambachtelijke paastulband, en de paas fondantpence's maken het koffiemoment compleet. Maar het belangrijkste is toch wel de rijkelijk gevulde paasstol met 100% amandelspijs is onmisbaar tijdens de paasbrunch. De paaskoeken wijken af van de foto.

Bedrijfslogo op het paaspakket
Dit paaspakket met paasstol, paaseitjes, chocoladekaart, paastulband en paaskoeken wordt per stuk luchtdicht verpakt en met de uiterste zorg verstuurd. Zo weet je zeker dat je klanten en relaties hun relatiegeschenken vers ontvangen! Wonen je relaties of medewerkers door heel Nederland? We regelen graag de verzending voor je. Je kunt er ook voor kiezen om het paaspakket direct op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren, om het te kunnen uitdelen. Om ervoor te zorgen dat het paascadeau extra opvalt, voeg een paas etiket of paaskaartje toe met het bedrijfslogo, en een leuke paasboodschap.

Bestel je paasgebak en paaschocolade bij deBakkerij
Bestel je paasgebak en paaschocolade vandaag nog en verras je relaties en klanten met een heerlijk ambachtelijk gebakken paasstol, romige chocolade paaseitjes, een leuke chocoladekaart, feestelijke paaskoeken en een vrolijke paastulband. Je bestelt je paaspakketten nu makkelijk en snel online via deze website of vraag een offerte aan. Je hoeft ons alleen te vertellen hoeveel paaspakketten je zou willen hebben, op welke manier je de pakketten gepersonaliseerd wil hebben en waar de pakketten afgeleverd moeten worden. Wij zorgen voor de rest!

Wil je de offerte liever eerst persoonlijk met ons doorspreken? Neem dan contact op, we helpen je graag met het bestellen van het paasgeschenkpakket met paasgebak en paaschocolade.

Dit product bevat:
 • Paasstol roomboter amandelspijs, 750 gram
 • Paastulband, 375 gram
 • 2 zakje Bakey Paaseitjes, 100 gram per stuk
 • Paas chocoladekaart " Vrolijk Pasen", 150 gram
 • Paas fondantpence's (5 stuks), 80 gr per stuk
 • Paas geschenktas groot
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.