Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaskoekjes gesuikerd (200 gram)

2,75 excl. BTW 3,00 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ontdek de heerlijke zoetheid van onze gesuikerde paaskoekjes van 200 gram. Met een perfecte balans tussen knapperigheid en zachtheid, brengen deze feestelijke lekkernijen de vreugde van Pasen naar elke hap. Onze met zorg samengestelde ingrediënten en ambachtelijke bereiding resulteren in een smaakvolle traktatie die zowel jong als oud zal bekoren. Geniet van de verrukkelijke smaak van het seizoen met onze gesuikerde paaskoekjes – een onmisbaar genot voor de paastafel.

Gesuikerde paaskoekjes met persoonlijk logo. Deze knapperige koekjes zijn verpakt in transparant bakje. Het bakje kun je naar eigen wens personaliseren met een logo en/of paasboodschap. Het is mogelijk om een vrolijk paasetiket te bevestigen op het doosje. Hier kan een logo en een stukje tekst op. Het is ook mogelijk om los een kaartje toe te voegen met tekst en logo, of een paas brief mocht je nog meer tekst willen gebruiken. Op die manier maak je van dit relatiegeschenk een persoonlijk cadeau. Zet het doosjes neer op de afdeling, op de balie van de receptie, of in de sportkantine? Ook dan is het een goed idee om de doos te personaliseren met een logo of boodschap. Op die manier maak je namelijk op een leuke manier reclame!

Grotere aantallen nodig? Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze heerlijke paaskoekjes. Dat doe je met slechts één druk op de knop. Je ontvangt binnen één werkdag een prijsvoorstel van ons, inclusief verzendkosten naar eventueel verschillende adressen. Na goedkeuring gaan wij voor je aan het werk.
Wil je graag eerst de bestelling van de relatiegeschenken doorspreken met een van de medewerkers van deBakkerij? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het bestellen van de paaskoekjes.

Let op! De koekjes zijn erg breekbaar. Houdt hier dus rekening mee!

Dit product bevat:
  • Paaskoekjes gesuikerd (200 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.